PÁTEK 21. 9. 2018

Polévka: Kulajda

 

MENU 1: Srbské vepřové rizoto, uzený sýr, kyselý okurek

 89,- 

MENU 2: Citrónové kuře, bramborové pyré, salát

 95,-

MENU 3: Kuřecí nebo vepřový řízek, bramborový salát

 95,-

MENU 4: Smažený sýr, hranolky, tatarka

 95,-

MENU 5 FITNESS: Salát z červené řepy s hráškem, kuřecím přírodním plátkem, batáty

99,-

MENU 6: Krůtí ražničí (paprika, cibule, cuketa), na italském rizotu s parmesánem

125,-

 

GASTRONOMICKÝ kalendář 2018

Leden - Zabijačkové hody 12. - 14. 1. 2018

Únor - Valentýnský víkend 16. - 18. 2. 2018

Březen - Bramborákové hody 16. - 18. 3. 2018

Duben - Velikonoční nabídka 20. - 22. 4. 2018

Květen - Chřestové hody 18. - 20. 5. 2018

Červen - Řízkové hody 15. - 17. 6. 2018

Červenec - Srpen - prázdninové grilovačky /Burgry, steaky, saláty, koktejly/

Září - Svatováclavské hody/české speciality/ 28. - 30. 9. 2018

PŘEDKRM:

 Rozpečený chléb se škvarkovou pomazánkou a cibulí

 Houbová smaženice s vejci, chléb

 Hovězí tataráček /50 g/ s topinkou a česnekem

POLÉVKA:

 Čočková s klobáskou

 Selská česnekačka se zastřeným vejcem, klobáskou, sýrem a krutony

 Hovězí vývar s masem a celestýnskými nudlemi

DEZERT:

 Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem

 Palačinka s tvarohem a borůvkami s cukrem a  zakysanou smetanou

HLAVNÍ CHOD:

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, kyselý okurek
  1. Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka             
  1. Vepřové výpečky s listovým špenátem a smetanou, bramborový knedlík                                                                
  1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, moravské zelí, smažená cibulka                                              
  1. Pečený kapr na pivě s kmínem a česnekem, bramborový salát
  1. Plzeňský hovězí guláš s cibulí, chléb                        
  1. Cmunda po kaplicku /uzené maso a kyselé zelí na brambovém placku/                              
  1. Pečené uzené koleno, pečené brambory, křenová omáčka   
  1. Hovězí roštěná na hříbkách, dollar chips    
  2. Srnčí ragů na víně, špekové knedlíky                        
  3. Kohout na víně, bramborové noky s cibulkou                             
  4. Králík na smetaně, houskový a karlovarský knedlík                     

 

Říjen- Zvěřina z českých lesů 19. - 21. 10. 2018

Listopad - Svatomartinská husa 9. - 11. 11. 2018

Prosinec - Štěpánské menu 14. - 16. 12. 2018

 

 Rezervace jsou možny telefonicky nebo emailem

Pondělí - Čtvrtek
10:30 - 22:00

Pátek
10:30 - 00:00

Sobota
11:00 - 00:00

Neděle
11:00 - 21:00

 

  

 

 

 

 

 

Pondělí - Čtvrtek
10:30 - 22:00

Pátek
10:30 - 00:00

Sobota
11:00 - 00:00

Neděle
11:00 - 21:00

 

  

 

 

 

 

 

© 2015 Restaurace U Čápů, design by MamiArt s.r.o., vytvořeno eABM s.r.o.