ÚTERÝ 19. 6. 2018

Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A TARHOŇOU

 

MENU 1: Smažené rybí filé, brambory, zelný salát s mrkví

 82,- 

MENU 2: Kuřecí steak, anglická slanina, sázené vejce, americké brambory

 89,-

MENU 3: Smažený sýr, kuřecí nebo vepřový řízek, vařené brambory

 89,-

MENU 4 FITNESS: Rizoto z pohanky a rýže se zeleninou, kuřecí plátek

 89,-

MENU 5: ZPapardelle se smetanou, špenátem a kuřecími prsy, parmesán

95,-

MENU 6: Hovězí veverka po Burgundsku, špekové knedlíky

125,-

MENU 7 BUSINESS: Vepřová panenka v bramboráku, sypaná sýrem, opékané brambory, ďábelka, zeleninová obloha

 145,-

 

GASTRONOMICKÝ kalendář 2018

Leden - Zabijačkové hody 12. - 14. 1. 2018

Únor - Valentýnský víkend 16. - 18. 2. 2018

Březen - Bramborákové hody 16. - 18. 3. 2018

Duben - Velikonoční nabídka 20. - 22. 4. 2018

Květen - Chřestové hody 18. - 20. 5. 2018

Červen - Řízkové hody 15. - 17. 6. 2018

Červenec - Srpen - prázdninové grilovačky /Burgry, steaky, saláty, koktejly/

Září - Svatováclavské hody/české speciality/ 28. - 30. 9. 2018

Říjen- Zvěřina z českých lesů 19. - 21. 10. 2018

Listopad - Svatomartinská husa 9. - 11. 11. 2018

Prosinec - Štěpánské menu 14. - 16. 12. 2018

 

 Rezervace jsou možny telefonicky nebo emailem

Pondělí - Čtvrtek
10:30 - 22:00

Pátek
10:30 - 01:00

Sobota
11:00 - 01:00

Neděle
11:00 - 21:00

 

  

 

 

 

 

 

Pondělí - Čtvrtek
10:30 - 22:00

Pátek
10:30 - 00:00

Sobota
11:00 - 00:00

Neděle
11:00 - 21:00

 

  

 

 

 

 

 

© 2015 Restaurace U Čápů, design by MamiArt s.r.o., vytvořeno eABM s.r.o.